Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Trudno ocenić skalę produkcji i sprzedaży ale być może Jes to kilkadziesiąt sztuk miesięcznie w sumie miesięczna sprzedaż za 30 do 50 tys pewnie ten rząd wielkości ale to się dowiemy za jakiś czas Dobrze ze spółka coś robi i być może nawet jakkes zyski chociaż czekamy na informacje o granulacie bakteriostatycznym. Wiem że część osób i tak oleje to co pisze i ma do tego prawo bo czeka na okazję do zakupie a ja rozważam pozytywne scenariusze które nie są zgodne z ich oczekiwanimi na tanie zakupy Myślę że tanio już było teraz nie ma dużego wolumenu na spadkacj raczej próby ich wywołania ale do tego trzeba mieć akcjeib komunikaty Ja czekam nie tylko na informacje o fa tomach skórach ale przede wszystkim na granukat i na nowe pomysły nowe związki chemiczne i ich możliwe zastosowania Analizując potencjał zespolu nie jest to wykluczone ale co będzie przyszłość pokaże Szkoda ze nie ma dostępu do danych finanskwych takie gdybanie to jak wróżenie z fusów ale zobaczcie sami czy naprawdę ktoś realnie myśli że spadnie do w groszy lub 3 lub nawet 4? Ile by trzeba mieć milionów akcji żeby taki manewr zrobić... W obrocie jest jakieś 30 do 40 mln akcji to by oznaczało że 1.5 mln złotych to są jakieś żarty