~MAZUR

Dnia 2022-08-24 o godz. 12:13 ~zatroskany napisał(a):
> MAZUR, który pod koniec stycznia wyceniał BOS-ia na 86 zł. Teraz już wiadomo, po co tak z ochydza walor.
> ---------------------------
> Autor: ~MAZUR [79.185.93.*] 2022-01-29 16:16
> ..................... KTOŚ TU KRĘCI NIEZŁE LODY, NA NAIWNYCH INWESTORACH, TAKI BOŚ POWINIEN KOSZTOWAĆ 86 ZŁ, A KOSZTUJE TYLE ILE WYCENIA RYNEK NA GPW. ..........

OWSZEM GDYBYM PRZEJĄŁ BOŚ, I BOŚ DAŁ MI WOLNĄ RĘKĘ W DZIAŁANIU NA TECHNOLOGIACH, TO JA SOBIE RADZĘ W WYSOKICH TECHNOLOGIACH. WIELE SPÓŁEK PODNIOSŁEM DO PRZEBITKI 250%, A BYWAŁO I WIĘCEJ, TAKI PPA BANK Z WEJŚCIA PO 8 ZŁ NA 39 ZŁ I TO NA NAJWIĘKSZEJ BEZSSIE NA GPW W 1995 ROKU. WSZYSTKO NA CZERWONO A PPA BANK NA ZIELONO. ALE PAN SZANOWNY PANUJĄCY NAM PAN DOKTOR PRAWA PAN PREZES PIS PAN KACZYŃSKI, MÓWI ABY ZE MNĄ NIE GADAĆ, BO PREZES KACZYŃSKI WIE LEPIEJ, PO ILE BĘDZIE JESIENIĄ WĘGIEL, PO 995 ZŁ TONA. A JA PYTAM ŻE Z CZYM NA GŁOWY SIĘ POMIENIAŁ? A PREZESA KACZYŃSKIEGO TAKI JAK JA, PYTAĆ NIE POWINIEN, BO CO TO TAKIE NIC JAK MAZUR Z PAPIERAMI GOLDMAN SACHS. LEPSZY INSEMINATOR Z PCIMIA, I TEGO SIĘ TRZYMAJMY. I ATT TEŻ PREZESY OBŁĘD W CIAPKI. PRACOWAŁY PO 48 GODZIN NA DOBĘ I WYSZŁO ŻE NIE WYDOLIŁY. ALE ODPRAWY I ZAROBKI, JAK MILIONERAMI ICH ZROBIŁ SZANOWNY PREZES KACZYŃSKI. A RESZTA? "NIECH KAŻDY MYŚLI O SOBIE, KAPITALIZM MAMY" Z FILMU "PINIONDZE TO NIE WSZYSTKO".

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.