Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Brawo. W punkt.
Od wielu lat jestem na tej spółce, i jako akcjonariusz MNS i inwestor w złoto (kupuję najczęściej w MNS). Obserwuję tę spółkę i to forum i co mogę powiedzieć?
Oprócz standardowych pajacy i trolli bankierowych, jacy zawsze i na każdej spółce są obecni, MNS i my udzielający się na tym forum a nawet prezes osobiście (jaki by nie był) mamy tego pecha, że udziela się tu wyjątkowa gnida albo może i 2-3 jeszcze tacy klasyczni hejterzy (jak z tego filmu), ludzie nienawistni i bez żadnych zasad, z jakimiś totalnymi kompleksami i traumami, najprawdopodobniej byli pracownicy (lub pracownik). I te osobniki zatruli to forum. Ja od dawna się tu już nie odzywam, spółka jest spoko, zarząd ok., branża przyszłościowa ale to forum jest zatrute przez trolli, hejterów i małych, żałosnych ludzi, byłych pracowników lubi z konkurencji jak się domyślam.
I tyle w temacie.
Dzięki za tego posta :-)