Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-08-22 o godz. 22:51 ~Inwestor napisał(a):
> Przejrzyj forum - pisałem kiedy wywalalem i kupowałem papier. Poza tym w czarnej d mam Wasza wiarę - cash się zgadza i to mi starczy. Pozdro dla miłośników ALL TIME GROW Hehe tak to na żadnym papierze nie działa
Tylko kogo obchodzi te kilkanascie / kilkadzisiat akcji na ktorych zrobiłeś ruchy.
tu nie chodzi o takich leszczy jak ty---tu chodzi o to ze jesli ktos chce sie zapakowac z wieksza kapuchą to teraz po tym jak CORMAY wysypal prawie 50 K akcji to juz nie ma bardzo JAK. ---bo te volumeny 1 K akcji na sesje to jest pryszcz jak ktos chcialby sie grubiej zapakowac np nawet na K mln PLN nie mowiac o np. kilkunastu MLN PLN---nawet pod sama perspektywe 30-50% dywidendy.
cie co sie tak bredzluja tymi spadkami chyba nie widzą na jak mikrym vol to jest grane...Wybicie duzy wolumen korekta mały --KLASYKA GATUNKU.