Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widząc brak znajomości przepisów ewidentną głupotę czy manipulacke trudno nie zareagować. Niektórym GPW czy KNF kojarzy się z socjalistycznym rządem który o wszystkim decydujeniza wszystko odpowiada. Na moje oko ci którzy sprzedawali powyżej 10 12 groszy jesscze nie odkupili ja będę dalej skumulował jak tylko będę miał kasę i podniosą progi. Jak się uda to może być najlepsza inwestycja ostatnich lat ale trzeba czasu. Po obrotach ich poznacie to warto pamiętać. Teraz pewnie dalsze opadanie kursu przed zakupami my nie mamy dostępu do pełnych i formacji a ja nie jestem naiwny i wiem że zawsze są równi i równiejsi nam pozostaje czasem kupić drożejj ale czekać