~MAZUR

ZAPYTAJ PREZESA BOŚ S.A. JA MOGĘ ROZMAWIAĆ BO JUŻ TU PISAŁEM ŻE LUBIĘ BANKI I PREMIERA MORAWIECKIEGO, BO TO SAMI SWOI, ALE CZY MOGĘ WYKAZAĆ W GS I ML ŻE WARTO ZAINWESTOWAĆ W BOŚ? JAK TO MAM ZROBIĆ? TO ZALEŻY JUŻ TYLKO OD SZANOWNEGO PANA PREZESA WOJCIECHA HANN. PREZES TO PREZES I TEGO SIĘ TRZYMAJMY, JA MOGĘ TYLKO SYSTEM ZYSKU ZWIĘKSZYĆ, UŻYWAJĄC WYSOKICH TECHNOLOGII, BY NA GPW BYŁA WYCENA 85 ZETA, NA TEN PRZYKŁAD. ALE TO WSZYSTKO ZALEŻY OD SZANOWNEGO PANA PREZESA, A PREZES MA 25 LAT DOŚWIADCZENIA, CZYLI POTRAFI ZE MNĄ ZAGRAC, NO JA W BM OD POCZATKU NA GPW OD 1994 ROKU, TO CHYBA DALI BYŚMY RADĘ.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.