Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja wam powiem, że u mnie LIPIEC był REKORDOWY.
I cały 3 zapowiada się dużo lepiej jak 2Q!!!
Banki kwartalnie zmieniają oprocentowanie dla klientów i to właśnie w od 1 lipca wzrosło ono do praktycznie obecnej stawki WIBOR wzrosło o około 3%!!!.
Czyli 6,5%-6,7% + marża w zależności od produktu. Pod 10% mają praktycznie wszyscy.
Wchodzą wakacje - ale one BOŚ nie dotyczą zbytnio. Mogą banku stracić do ok 20% przychodów.
Będzie dobrze a nawet bardzo dobrze. Wkrótce nominał musi być. Dla mnie na dziś wart BOŚ min. 30 zł.