Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzę że zrozumiałeś co kiedyś napisałem. Możesz tutaj kupić akcje od animatora i tylko jemu sprzedać oczywiście ze stratą. Czasami pojawi się tu szaleniec co uwierzy w skup, Chiny czy Szwajcarię i podbije kurs. Jest jeszcze jedna opcja, możesz raz na kilka lat przechytrzyć cwaniaków i kupić po Zeta i za x lat odsprzedać z dobrym zyskiem. Ile razy spadało do Zeta ? Sporo a dlaczego już by nie miało spaść, tym bardziej że kryzys na horyzoncie ? Można tylko gdybać a rzeczywistość zawsze jest jedna. Ja wiem jedno, gdy nie ma obrotów na spółce to kurs zawsze się osuwa ! A jak opozycja wygra wybory po kryzysie to za taśmy prawdy wprost tyle zleceń dostanie od spółek skarbu państwa że kurs wystrzeli w kosmos.