Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-08-09 o godz. 11:38 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-08-09 o godz. 11:10 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-08-09 o godz. 11:02 ~J-23 napisał(a):
> > > Dnia 2022-08-08 o godz. 23:56 ~hmm napisał(a):
> > > > A ile niezaszczepionych opuściło? 100 razy więcej? Z Tobą to nawet niewiadomo jak rozmawiać bo wypisujesz takie brednie że trudno przypuszczać że ktoś może yo pisać w ogóle powaznie. ESPI... zobaczysz espi, wuja zobaczysz nie espi. Przypominam sobie kurs zjechał z prawie 6pln a ty mi tu teraz wyjeżdżasz z 3-4 PLN... smiechu warte..żadnego espi nie będzie wybij to sobie z glowy raz na zawsze
> > >
> > > Taaakk,
> > > Nie ma co faktycznie dyskutować z "naukowymi" wywodami wcpunk
> > > Jutro już ten 10 siąty i.... "wypłata" ktoś nawet wystawił BATONA * (jak na snw) 15,5 tys. na kupnie po 1,40 ,... może jakaś znów 1 - 2 dniowa podbitka ??? na 1,60 - 1,80 ?? bo na 3 - 4 zet nie ma co liczyć
> > >
> > > -------------------------------------
> > > * spekuła - jedyna nadzieja na snw chce bujnąć kursem ,.... ? ? ?
> > >
> >
> > Jeśli nie słuchałeś tego gościa z filmu, to nie wiesz, jakie instytucje infiltrują jego ludzie. Dlatego jesteś z wiedzą tu, gdzie jesteś, czyli ze szprycą w czarnej d..... Uważasz się za kozaka, a manipulują tobą, jak 5- latkiem, choć niektórzy w tym wieku potrafią dostrzegać pewne rzeczy. Czyli jesteś w zasadzie chodzącą hybrydą, która, jeśli przeżyje, stanie się żywym zombie.
>
> O tym "zombi" czy "hybrydzie" piszesz już 15-nasty raz ,.... oj, oj , oj tak jak przypuszczałem *
> a tych twoich 'rewelacji' już ci pisałem nie czytam (nie otwieram nawet)
>
> ---------------
> * Upał , słońce itp, ,...
>
> Ps.
> A i jeszcze jedno , może jest jednak jakaś "odtrutka" na te 'podłe' szczepionki ? ? ?
> wcpunk zainteresuj się tą "odtrutką" możesz na tym zrobić lepszy interes niż na "inwestycji" w snw ,... naiwnych i pomylonych nie brakuje i pamiętaj kto pierwszy ten lepszy ! ! !
>
> I BATON już działa
Scett, ty myślisz, że dostaniesz SMSa z informacją, że jesteś już opatentowaną hybrydą i że przejmują nad tobą kontrolę? Serio? :-D
Ty nawet nie będziesz miał jakiejkolwiek świadomości, że już nie jesteś człowiekiem, bo po prostu nie będziesz mieć o tym zielonego pojęcia. A skoro jesteś wierzący, to powinieneś wiedzieć, co to jest znamię bestii i jakie są konsekwencje jego przyjęcia. Także pozostało ci już tylko czekanie na ten moment, bo ignorantom nie mam zamiaru pomagać, poza tym na razie i tak nie mam magnesu.