Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jaś i Marysia kupują sobie przez powiedzmy 2 tygodnie make ilości akcji ale codziennie. Jak już zbiorą tak dzienny wolumen akcji albo dwa bez zmiany ceny istotnej wyciągają zaskórniki i kupują z prawej. Wcześniej na forum bankier a piszą że spółka X jest wspaniała. Ludzie patrza:Jaś i Małgosia to znawcy . Dwa dni temu pisałem że ip up up i poszło up up. No i plebs kupuje. Cena up. A Jaś i Małgosia sprzedają. Albo Jaś Małgosi by obrot robić. Detali nie znam bo nigdy w spółdzielni nie byłem więc detale co zrobić by b a 50 % akcji zarobić tyle by na 30 % sprzedanych po cenie zakupu i 20 niżej cały zespół był na plusie nie znam. I nie wiem czy te 50-30-20 to realne ale z matematyki wynika ze jak 50% sprzeda się za 200% zakupu to cokolwiek weźmiesz za resztę to będzie to zysk.