Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ok to umowa jest taka że jak za jakiś czas wyjdę z tej inwestycji to pokaże screeny z zysku w procentach i PLN Ja uważam że angażowanie się małymi kwotami jest bez sensu jeśli człowiek chce coś naprawdę zarobić trzeba znaleźć właśnie taki hit jakim może być LP vel PLMRTCH i wejść jakąś konkretną kasa. Ja myślę że tanio już było i raczej spadków na 5 groszy nie będzie. Po prostu nie udało się. A jeśli będą nowe progi ilości akcji i spadnie znów w okolice 6 będę pierwszy który dokupi. Czekam na komunikaty wtedy wrócimy do dalszych dyskusji. Jak na razie warto mieć jedna zasadę znaleźć spółkę przemyśleć spada kupować akumulować sprawdzić dane analizować wzrośnie gwałtownie wywalić cześć i koniec dyskusjj