Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rzeczywiście moja radość z tego że udalo mi sje dokupić tak tanio jest ogromna. Zanim zdecydowałem się wyłożyć ponad ćwierć miliona żywej gotówki przeczytałem o tej spółce co sje dało. Nie sądziłem tylko ze będę tak pilnie gotówki potrzebował bo ten zrzut był ogromny i ledwo nadazylem żeby taka sunę zebrać na czas. Polecam wam poczytać ich publikacje. Ale moje fascynacja osiągnięciami zespolu nie moze zaśmiecać forum fo fakt. Myślę że dokupiłem w dobrym momencie trzeba poczekać będziemy wszyscy czekać na informacje Milej niedzieli. Fakt faktem ze moja radość z tego że w tak dużym stopniu wszedłem w te spółkę czego tak naprawdę aż tak nie planowałem bo nie wiedziałem że będzie próba takiego zrzutu kursu nie może powodować ze człowiekowi z radości związanej z ich potencjalnym sukcesem odbija. Trzeba czekać i tyle I tak każdy kupuje sprzedaje na własne ryzyko. To jest new connwfr tu każdy numer jest możliwy jak widać. Trzeba czekać cierpliwie.... Ja się po prostu cieszę z każdej dobrej informacji a jest ich coraz więcej