Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Problem ze tu nie ma ruchu i nikt nie pisze xD Ja z nudów napisałem jeden post a ten pewnie będzie drugi i ostatni xD Jak dla mnie może być wybicie dołem i na 40gr. Wiem co wtedy zrobię, ale nie będę pisał co żeby nie było że naganiam w którymś kierunku. Ja widzę nad jakimi grami pracuje firma i to mi wystarczy do potencjalnej wyceny jej gdy by się powiodło bądź nie. Dziwi mnie tylko że nikt choć trochę nie kreci kółek, brak troki wzrostowych, spadkowych trochę było ale ucichli. Czas pokaże co i jak:)