Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
czyli 200 tys zł tyle jest w gotówce akcj w obrocie.A będzie niżej oj niżej baba czuwa będzie nawet 10 groszy a nawet niżej kwestia czasu pisałem w tamtym roku przy kursie i scaleniu że 2 zł to będzie luxus i jest niżej teraz pisze że 50 groszy to będzie luxus a będzie 10 groszy niebawem..A tak wogule to spółka nie jest warta nawet 1 grosz za akcjie.Takie śmie ci to oszystwo. Wstyd że zainwestowałem w te ściek...i trudno po kasie.Wstyd mi to tak jakbym zamiast w basenie wpadł do szamba i powiedział ze mm jakuzii.
życze aby ta kobieta zmarł.. .a i niech ciężko umier...a niech ją spotka wszystko co najgorsz e.okradła ludzi z ciężkich pieniedzy i sie cieszy memento mori pamiętaj.obyś jak najszybciej z tego świata nie ogląśdała..