Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bez przesady :) Prawda jest taka, że mam w tym cel. Trzeba coś czasami w kontrze napisać do tych durnych postów, które się tu czasami pojawiają. Ostatnio niewiele pisałem, nie było mnie kilka dni i już śmietnik się robi. Wracając do samego projektu to wierzę, że zwróci uwagę większych inwestorów, na razie Intermarum kojarzone jest z jakimś tam „giereczkami” i niskimi ocenami na Steam. Przydałby się duży tytuł, który rozpali wyobraźnie. Workshop sim. był fajny, ale umówmy się - nikt naprawdę nie wierzył w to, że gra zarobi na obecną wycenę spółki. Orange 2 może być właśnie takim narzędziem w rękach Dawida, który stanie w szranki z Goliatami tego biznesu. Na temat gry nie wiemy praktycznie nic. Te kilka zdań to nadal niewiele i nadal może być to cokolwiek - fpp, tpp, rts…? wakacje to okres ogórkowy i raczej nie sądzę aby w lipcu czy sierpniu jakaś nowa informacja się pojawiła. Stawiam na przełom września i października. Przed raportem za 3 kwartał może być ciekawie, a i sam 3 raport według moich wyliczeń będzie o wiele lepszy niż raport za 2 kw.