Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie spokojnie trzeba trochę poczekać aż sytuacja się ustabilizuje. Moim zdaniem za ostanie wydarzenia odpowiada jakiś spekulant lub grupka spekulantów która chce szybko zarobić. Zauważcie że kurs spadł ostatnio w okolice 80 zł potem szybko został wyciągnięty na ponad 100 zł zatem jest 20-30 zł różnicy w cenie. Ktoś po prostu wszedł spekulacyjnie i szybko podbił a teraz powoli upłynnia aby szybko wyjść na swoje, takie uroki spekulacji. Trzeba cierpliwie czekać aż się takie osobniki wyprzedadzą i kurs się ustabilizuje a może nawet zacznie rosnąć. Jednak jeśli ktoś tak jak ja siedzi na Scopie to chyba wie że aktualne poziomy kursu jakie by teraz nie były w długim terminie nie mają najmniejszego znaczenia, no może jeśli ktoś ma wolną gotówkę aby dokupić. Za niedługo mam nadzieję będziemy się śmiali z tego że można było kupić po takiej cenie lub płakać że nie sprzedaliśmy za tak dobrą cenę jedno albo drugie ja jestem przekonany o tym pierwszym scenariuszu ale czas pokaże :D