~Obaczymy

Już swoje posty zgłaszasz do moderatora. Fajnie bawisz się.

Co do twojego wpisu.
A ja napiszę inaczej. ty taki jesteś i nic do tego nie ma wojna, bo kurs bo kurs w przeddzień wojny na otwarciu wynosił 0,622 zł.
Nic do tego nie ma pandemia, bo jak ten wątek niżej wklejonym "kulturalnym" wpisem pandemia trwał już od ponad roku, a kurs był na 2,34 zł. A kiedy jak nie w okresie pandemii nastąpiło to mega wybicie kursu z okolic 0,20 zł na 4,64 zł.
Obecny rząd rządzi od 2015 r. w tym w okresie wyżej wspomnianego mega wybicia na 4,64 zł.
Odpływ kapitału zagranicznego nastąpił w bieżącym roku czyli jak kurs szorował już w okolicach 0,60 zł. A dodatkowo o ile dobrze wiem zagraniczny kapitał w osobie większościowego akcjonariusza Satis tj. Polish American Investment Fund LLC, nadal w niezmienionej wielkości posiada akcje naszej Spółki. Przepraszam mojej, a czy ty posiadasz to mam wątpliwości.

Jesteś naganiaczem albo bardzo nieudolnym "inwestorem" czyli dawca kapitału. I tyle w temacie.

Sporo ludzi nie dorosło do giełdy

Powyżej twój wpis początkujący wątek, który zgłosiłeś do moderatora. Dziwi mnie, ze wstydzisz się swoich "mądrości".

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.