bialoczerwony1972

@Krzysztof
Tak własnie uważam, że tu pełno ubranej ulicy której ty między innymi jesteś przedstawicielem. Fałszywy na forum??? Jprdl skąd ty się wziąłeś? Najpierw naucz czytać się ze zrozumieniem!
Gdzieś napisałem, że spółka jest zła, że bankrut, że nie warto jej kupić w porządnej cenie? W porządnej ale nie w takiej jak ty to zrobiłeś!
Wyraźnie napisałem, że jeszcze nie mam tylu co chciałem, ale ok możemy ruszać jakby co. mam komfortową sytuację bo jeśli spadniemy mam jeszcze środki na dokupienie bo przy tych obrotach to ciężko było coś większego skubnąć, a jeśli ruszy na północ w co nie wierzę że to już to tez będę nieźle zarobiony.

I najważniejsze głąbie! Ja piszę jak zalogowany pod tym samym nickiem od parunastu już lat, a ty? Jak często zmieniasz nicki?
Więc pomyśl i napisz coś ad rem a nie ad personam. Jeśli cię oczywiście stać na taki post!

P.S i zapamiętaj sobie zanim cię jeszcze nie wyzerowali. Ludzie z forum to twoi przeciwnicy a nie sprzymierzeńcy w tej wojnie o hajs!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.