~Mustafi

W środę dokupie akcji. Rozumiesz to? Dokupie akcji pbg. I teraz najlepsze ... Mam nadzieję że uda mi się dokupic w środę akcji pbg. Rozumiesz? Przeczytaj bardzo powoli uchwałę tylko 6 punkt o likwidacji. O tym że do czasu wygaszenia będzie miała przydomek w likwidacji czyli dalej działa i jedno magiczne zdanie że rozliczenia będą w kolejnych latach ...hihi jak z kolejnych lat? Kumasz? I punkt uchwały przeczytaj ile osób głosowało z Wiśniewska ...podpowiem zero. A ile na nowo wybranych likwidatorów. Później przeczytaj kto ile miał akcji i dlaczego nikt z nich nie sprzedał akcji a kolejna rzecz która zrób to spróbuj sprzedaj akcje albo spróbuj kupić akcje w środę to da ci do myślenia..gwarantuje że sprzedasz w sekundę ale już ich nie odkupisz. Zrób małe doświadczenie małym pakietem kontrolnym dla zabawy. To da ci dużo do myślenia..KOLEJNE LATA NOWY RZAD NOWA KASA Z UNI NOWE WYZWANIA . Odbudowa Ukrainy. Obiecuję że w środę dokupie akcji . Jak się uda. Pozdrawiam. Oczywiście mogę się mylić ja zawsze się mylę. Buhahaha

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.