~kumpel_z_radomia

Dnia 2022-06-22 o godz. 17:09 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
> Dnia 2022-06-19 o godz. 19:48 ~maxiking napisał(a):
> > Rada PAE nigdy, nikomu nie obiecywała żadnych "300" !!!!
> > Tak naprawdę niczego nie obiecywała, poza tym że będzie walczyć o jak najlepsza cenę !!!!.....majac pełną świadomość ze nawet 500 niektórych nie zadowoli...
> > Rada PAE nawet nie obiecywała że nie zdechniesz z głodu !!!!!...może to brutalne, ale takich obietnic nie było
> > Może wyslij te swoje żale do Solorza że 19,90 to dla ciebie za mało ???? ...może go wzruszysz ????
>
> Przepraszam, ale dlaczego ten Pan ma wysyłać swoje gorzkie żale do mnie? Ja również sobie nie przypominam jakoś abym jakiemuś tutaj akcjonariuszowi cokolwiek obiecał. Może to również brutalne ale taka jest prawda, ja nigdy nikomu tutaj niczego nie obiecywałem, a skoro nie obiecywałem to również nie wymagam aby ktoś mi tutaj płacił jakieś składki - ale to tak na marginesie.
> > Nikomu również nie płaciłem za akcje 19,90zł sztuka, tak naprawdę od roku od nikogo nic tutaj nie kupiłem. Więc jak uważacie że 19.90 zł to dla Was również mało, to teraz może w swoich komentarzach przerzućcie się na opluwanie Pana Muszyńskiego z Lubonetu, że tym swoim zaproszeniem chciał Was "okraść". Ja, tak jak już pisałem, nie jestem póki co zainteresowany dokupowaniem akcji Elektrimu od nikogo.

zyga, to naprawdę ty ? robisz widzę grubsze biznesy, bo my tu z chłopakami dalej pod cmentarzem wciskamy znicze głupim babom, a te się pieklą, że knot nadpalony, hehe... bez ciebie to jednak nie to samo... odezwałbyś się do starych kumpli...
aaa, kręci się tu znowu ten smutny co za tobą kiedyś łaził, szuka kontaktu, mówi że pies mu na ogródku jakieś papiery wykopał... ludzi niepokoi... coś mamy z tym zrobić ?
pozdrowionka,
leon z radomia

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.