Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Lol:) Nie. „Pisanie na zaniżanie kursu” jest jedną z najśmieszniejszych rzeczy, jakie przyszło mi czytać na forum bankiera:) Jezeli ktos podejmuje decyzję o wielotysięcznej inwestycji na podstawie pisaniny jakiegos randomowego ziomka z forum, to wspolczuję. Moim największym błędem przy Carbonie była taka trochę fanatyczna wiara wbrew realiom. Spolka z perspektywami. Bedzie spektakularny come-back jak „No Man’s Sky”. Po prostu dzielę się nieco juz teraz trzezwiejszą opinią, naprawdę nie musisz jej przyjmowac za drogowskaz:) Nie wyszedlem w panice, chyba dosc klarownie wyjasnilem moje powody i tok myslenia. Zapewne tez w przeciwienstwie do ciebie faktycznie grałem w obie gry, na ktorych opiera sie ta spolka