Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@helpi
Dobrze, ze ty jesteś niezwykłym cha#mem, a ja tylko zwykłym! Gość mnie wyzywa od kreatur i mend, a ja mam siedzieć cicho? W realu to za takie słowa to jeszcze by wary miał obite, w necie może sobie na to pozwolić! Może tobie jak szczą na łeb to udajesz,że deszcz pada, bo ja nie to raz. Dwa to trzeba być nie lada de#bilem, żeby na podstawie postów kogoś na bankierze podejmować decyzje inwestycyjne :D. Pokazałem wykresy, że jest akumulacja bo tak było, czego q#rwa nie rozumiesz? Tego, że taki wykres AT nie przewiduje wojny na Ukrainie i 10 podwyżek stóp procentowych, że AT to nie wróżby? Teraz giełda zła, biało-czerwony zły tylko ty jesteś dobry :)
Obligacje złe? To ile masz do przodu na akcjach od stycznia, a ja ci powiem ile mam na obligach!
Pewnie, że na obligacjach się też trochę traci przy takiej inflacji ale nie tyle co na akcjach czy gotówce. Tylko czy odkupię więcej akcji niż przed rozpoczęciem tego cyklu czy tyle samo czy może mniej? Kumasz bazę?
Mógłbym tu pisać pod innym nickiem i innym IP i głu#polu byś nawet nie wiedział z tym prz#ygłupem subiektywnym, że to ja. Tylko, że ja nie ma nic do ukrycia i dla mnie to są sprawy oczywiste i nie wiem skąd pretensje?. Gdy Glapa mówił w styczniu, że nie będzie inflacji, a wszystko tzn materiały budowlane, mieszkania, auta, żywność szła do góry jak szalona to jaki mógł być odczyt inflacji? gdy ruski onuc napadł na U.krów toć nawet dzieciak wiedział, że to wywoła szok cenowy na paliwach i doda kolejne argumenty za mega inflacją, ale ty tego nie ogarnąłeś! Masz do mnie pretensje, ze ratowałem swój kapitał?
Ty nawet nie rozumiesz po co wlazłem w obligi, a masz pretensję, że rynek zły, że to bazarek, spekulacje. Do książek i zacznij od podstaw wtedy będzie ci łatwiej zrozumieć czym jest rynek, poznasz cykle; akcje, obligacje, gotówka, akcje i nie będziesz kogoś od chamów i cwaniaków wyzywał panie wielki inwestorze!!!
Następny z bólem d#upy i szuka kozła ofiarnego za swoje nieudane decyzje albo raczej ich brak!!!