~mike75

To olbrzymia siła - jest ponad podziałami!
Dla Narodu - podział na lewaków, LGBT, Pisowców - się nie liczy - bo jest jeden Naród!
Ja swoich ojców Narodu mam - takich jak Bolesław Chrobry, Adam Mickiewicz, Adam Asnyk czy Tadeusz Kościuszko.
I mam prośbę - tymi swoim chorymi hasłami nie nawołujcie do III wojny światowej - zadanie Polski jest inne i nie dajcie się Pisowcy wykorzystać Amerykanom.
Szkoda Ukrainy - olbrzymia tragedia Narodu - ale po co? Kto na tym najwięcej zyska ? Amerykanie! NIe dajcie z siebie zrobić głupków, MOI UKOCHANI PISOWCY - z Rosją trzeba się dogadać - jeśli się nie dogadamy nie będzie już Rosji i Europy - ale cwaniaki z Izraela i USA przeżyją. Rosja będzie walczyć do śmierci - ja ich trochę rozumiem, bo lubię te piosenki z II wojny jak wygrywali z Nazistami - to byłą olbrzymia tragedia Narodu Rosyjskiego ale też Polskiego - gdyby Hitler wygrał nie byłoby już by nas na świecie ( Słowianie byliby zagazowani w obozach koncentracyjnych).

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.