Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziwny, niespotykany odbiór prawdy masz difihuhu.
Bo ja uważam, że cały czas piszę prawdę, przedstawiam fakty w szczególności odnoszące się do tego co rozpowszechniasz na forum m.in tej Spółki.
Od dwóch złotych, czyli od ponad roku naganiasz na 3 zł na kursie.
Dodatkowo zapewniałeś niejednokrotnie od ok roku, ze to 3 zł będzie na kursie niebawem.
Niejednokrotnie zapewniałeś, na różnych niższych poziomach od 2 zł, że aktualny, przy którym byłeś aktywny, to mega okazja
Nawet to co wyżej stwierdziłeś jaką jest prawdą jeżeli biorąc pod uwagę ilość akcji w obrocie osiągając poziom nabycia akcji Satis w wysokości 581.764 akcji (5%) powstaje obowiązek informacyjny? To jakie miliony akcji ty niby posiadasz?
Nie wiem co wg twojego rozumowania oznacza "się możesz jak panienka" ale wolę "się możesz" niż być tak "prawdomówny" jak ty. Przynajmniej ja bez obaw i ze spokojem mogę spojrzeć w lustro.