Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja również wciąż jestem. Pomagałem organizować poprzedni spór sądowy. Po pierwsze i najważniejsze trzeba skontaktować się z Panem Cieślakiem z SII. Tylko dzięki niemu doszło do rozprawy, którą udało się nam wygrać. Kontakt do kancelarii mamy. Przystępując do grupy która będzie walczyć w sądzie proszę pamiętać, że koszty, które poniesiemy na początku będą duże ale zostaną zwrócone z nawiązką. Bez szybkiej organizacji większości akcjonariuszy mniejszościowych nie mamy szans.