Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
DzIęki.czemu nie podajesz tyk którymi jesteś zainteresowany? Sądzisz że to może mieć wpływ na kurs?No ale nie naciskam ,prosiłem o opinię a nie że mi się należy.Zrewanżuję się tym że obstawiłem (kupiłem) Marvipol.Obstawiam że jest tak nisko że te swoje +33 % do 8,50 zrobi w odpowiednim czasie(kwartał,dwa).Pomyslę też o węglowych-węgiel bedzie miał wzięcie.A i podziekowanie kokuś tam za podpowieź w sprawie kupna Bowimu ,bo ktoś zachęcał na forum Cognora.Skusiłem się i nie żałuję.pewnie jszcze banki i lotos.Ale obstawiam to co rośni9e a nie tylko dobre wyniki-te czasem długo stoją lub spadają jak Marvipol ale tu uznałem że pora bo nisko.Powodzenia w inwestycjach.(wreszcie ktoś normalny na forum)