~Grzegorz

Po fiasku korespondencji ze Stowarzyszeniem Inwestorów Indywidualnych - nie udzielą nam żadnego wsparcia więc odwołuję zachętę do pisania do nich. Proponuję w ramach walki z bezczynnością napisać do wspomnianego w komunikacie spółki "Finacial Crime Investigation Service under The Ministry of the Interior of the Republic of Lithuania" odpowiedzialnego za określenie spółki jako powiązanej z Rosją i w konsekwencji decyzji której cofnięto zezwolenia na obrót prądem i prowadzenie działalności oraz zamrożenie aktywów.
adres:
dokumentas@fntt.lt  

Ja napisałem coś takiego - przesyłam w celu inspiracji.

Good morning,

I am one of the Polish shareholders of Inter RAO LT, which purchased its shares on the Warsaw Stock Exchange. In total 20% of the company's shares are listed on the Warsaw Stock Exchange.

Please let me know when the Ministry of Finance will allow the payment of dividends to the company's shareholders not related to Russian capital and what will be the process of paying compensation by the Lithuanian government for Polish shareholders in the event of the company's bankruptcy as a result of political decisions of the Lithuanian government?

Than you in advance for your answer

Best regards 

Co Wy na to?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.