sandman76

Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))
Kolejna rzeź intelektualna. Wskaźnik RSI określiłem i odczytałem ( ten wskaźnik należy jeszcze odczytywać w odniesieniu do dwóch innych wskaźników względem siebie ), podałem dokładnie od jakiego poziomu zacznie się schładzać. I tyle. I jeżeli ty twierdzisz, że to było oczywiste – to chyba lepiej, bo w stosunku do ciebie jestem po prostu wiarygodny. Jak widzisz to, co ja piszę jest w moim interesie i to, ze ty potem mnie wzywasz w różnych wątkach, żebym go dalej określił,nie stanie się dlatego, że ty tak chcesz. To ja o tym decyduję. Dałem w eter to, co ja akurat w danym momencie uważałem za stosowne ( a czy ktoś ją bierze pod uwagę szczerze mam gdzieś ) i gdybym uważał że nie chcę tego zrobić – nie zrobiłbym. Poza tym jedna rzecz – dałeś dobitnie do zrozumienia, że AT nie rozumiesz i z niego nie korzystasz, że AT nie działa itd. Więc czemu miało by służyć odpowiadanie ignorantowi jak ty? Chyba tylko karnieniu trolla…a ja wolę karmić kaczki kaczuszko21

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.