Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
MOI UKOCHANI PISOWCY! Sami znacie odpowiedź!
Nie mam szans na niezależny wyrok WSA ( skarga LC podaje dokładnie imię i nazwisko sędziego zależnego - ze względu na RODO nie będę tego upubliczniał ) i NSA!
Chcę, żeby KE zweryfikowała działania Instytucji Pisowskich oraz cios śmiertelny zadany przez BFG - bo ja nie jest głupkiem, dużo wiem o sprawozdaniach finansowych i nie tylko ( np. dużo wiem o poezji... ) - jeśli wygram - dziesiątki tysiące Polaków będzie mieć szanse na odszkodowanie ! NIe tylko ja - też inni zyskają na zwykłej, ludzkiej sprawiedliwości!