Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może i masz rację, wciąż zostało mi 66% pakietu, a dzisiejsze 33% wywalone na ath. Może nie jestem jakimś rekinem giełdowym, w sumie to jestem leszczem który przygodę z giełda zaczął 2,5 roku temu i przez ten czas doszedłem do wniosku że po takim wzroście ( wykres roczny pokazuje mega dzide) lepiej zrealizować pokaźny zysk i zastanawiać się co dalej, zawsze mogę wejść ponownie na trochę wyższym poziomie, a w końcu przyjdzie taki dzień że krew się mocno poleje i będzie okazja wejść ponownie "na dołku"(który może być wyżej niż obecna górka). A z tym bucem kolem może i masz rację, coś w rodzaju odwróconej psychologi skoro trolle spadziowe działają z marnym skutkiem to zatrudnili takiego buca co robi odwrotnie i obrzydza walor... Mam jeszcze cały weekend na przemyślenie co zrobić z pozostałymi akcjami, wiem że papier niedowarosciowany jak holera, ale to jest polska giełda i tutaj bardzo czesto matematyka i ekonomia mówią jedno, a rzeczywistość drugie ...