Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zdarzało mi się do nich pisał.
Na plus że odpisują szybko, minus że nigdy konkretnie.
Najczęstsze odpowiedzi jakie otrzymywałem w kwestii istotnych zagadnień:
- to tajemnica handlowa,
- nie możemy ujawnić szczegółów bo konkurencja nie śpi,
- pracujemy nad tym,
- wystosujemy odpowiednie pismo w odpowiednim czasie...
Wysłałem mail do nich w temacie nowego prezesa (po tym jak odszedł Janusz i nie było jeszcze nikogo na jego miejsce) i otrzymałem odpowiedź że konkurs jest rozpisany i poinformują o rezultatach w osobnym komunikacie.
Niecałe dwa tyg. później pojawił się Pan Flavio jako PO, no wiec pytanie czy faktycznie rozpisali konkurs i nikt się nie znalazł czy ładują klasycznie ściemę.
Tak czy inaczej, sam pomysł dobry bo faktycznie kiedyś już się to udało ale pamiętam że po chat'cie wiedzieliśmy tyle że próbują, starają się, jesteśmy tuż tuż, a próba doprecyzowanie kończyła się informacją o tajemnicy albo odesłaniem do raportu okresowego.
No i pytanie czy taki chat miałby wzięcie bo spółka spoczęła już na dnia, wyleciała chyba ze wszystkich istotnych Wig'ów i w zasadzie nie wzbudzia zainteresowania inwestorów (patrz obroty)