Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
stary, daj spokój. .....ewidentnie trelujesz i grasz na spadki, wszystkie tematy negujesz, może szkoda żebyś tutaj siedział i się stresował..bo cos mi się wydaje że akcji to ty mnie masz.... szkoda ze merytoryki brak.
Co się skończy? Babino? pewnie się kiedyś skończy sprzedaż, ale serwis i obsługa zostaje nie mówiąc już o aspekcie edukacyjnym co przyniesie korzyść w przyszłości a jeśli program będzie powiększony o szkoły srednie?..
Co z tego ze Q2 2022 wyjdzie słabe - jeśli wyjdzie, bo według mnie nie będzie tragedii, tam jedna drukarka do metalu to 1mtl - info w kwietniu było..
"drukowanie szkłem się nie przyjmie bo jest niszowe"...bzdura...produkty niszowe zawsze są interesujące jeśli dobrze dobrane do potrzeb...a tutaj już wiemy o światłowodach , a z tego co wiem są prace nad nowymi aplikacjami.....
Co do prezesa. A mnie przekonuje, dla mnie po prostu to on jest szczery, nie mydli, mówi wprost..( porównaj webinary innych spółek)
Zgadzam się ze przewidywanie jaka będzie cena akcji w rok , to trochę wróżenie z fusów...ale obecna kapitalizacja oceniając choćby obrót za Q1 i projekty, targi, kongresy - pokazują to w mediach społecznościowych ( jeśli nawet kilka procent tematów zaskoczy z takich eventów to już będzie ciekawie) to nie jest dużo
Jak wielu już pisało kupić teraz i trzymać długofalowo wykorzystując sytuacje gdy ktoś chce zarobić parę procent i dokupować..
to takie moje przemyślenia
pozdrawiam