Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ponton A czy Ty rozumiesz ze na giełdzie nie tylko nagle spada i od razu nagle rosnie? Czy dla Ciebie i Tobie podobnych musi być max up i max down? Poczekajmy chwile. Wg mnie na razie nic się złego ani dobrego nie dzieje na kursie. Stagnacja po spadku. Ktoś sprzedaje, inni kupują. Nie ma paniki. Bardziej bym orzekł … czekanie. Obroty nie potwierdzają żadnego ruchu. Tyle - starałem się bardzobiektywnie opisać sytuacje na dziś. Subiektywnie czytaj po mojemu jest tak, ze kurszostak z jakiegoś powodu zdołowany, również dzięki wywołaniu paniki u niektórych. W spółce poza rezygnacja przez PKP (chwilowo) z przetargow na wagony nic złego się nie wydarzylo, a wręcz odwrotnie. Zatem dalej bardzo subiektywnie wystarczy niewiele żeby kurs ruszył i to sprawnie w górę. Jak będzie zobaczymy, ale daruj sobie te Twoje analizy, bo jesteś sfrustrowany z nie znudzony. Boli Cię ze straciłeś, a straciłeś bo sprzedales taniej. Tylko po co się na innych wyzywasz?