~G_t

Ogólnie wygląda to tak,że ostatnie spadki są głównie spowodowane tym,że wychodzą spekulanci i Ci co szybko chcieli zarobić. Tylko tak to należy traktować,z fundamentalnego punktu kompletnie nic się w spółce nie zmieniło wręcz przeciwnie spółka się rozwija,pracuje nad nowymi projektami,zarabia i ogranicza koszty poprzez wykorzystywanie assetow w nastepnych grach oraz zbierając środki na kickstarterze czyli kolokwialnie mówiąc nie poprzewracało się im się w głowach,widać,że twardo stąpają po ziemi mimo,że sprzedaż Succubusa nawet ich pozytywnie zaskoczyła. To spółka zdecydowanie długoterminowa i nie warto aż tak przejmować się wahaniami kursu,mają środki na dokończenie obu zaawansowanych projektów czyli Paranoida i Tormentora i to tu i teraz a przecież cały czas zarabiają na Agony i Succubusie i DLC stale tworząc nowe,do tego w tym roku wejdą konsole Succubusa plus Agony VR i pewnie Succubus XVR oraz pozyskają środki z kickstartera. Ja osobiście zamierzam powiększać swoj pakiet na ile oczywiście mi środki pozwolą bo wiem,że spółka ma jaja,jest słowna i ma swoją niezagospodarowaną niszę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.