Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja już złożyłem!
Co to by byłą za radość gdybym po roku dostał wiadomość od KE, że decyzja BFG została podjęta z naruszeniem prawa unijnego!
Hehe, no i jaka rozpacz pisowskich urzędników! Chyba nawet bym ich wtedy polubił i już by mi nie przeszkadzali za bardzo! No i moje wpisy na forum by się skończyły, bo sprawiedliwości stałoby się zadość!
No cóż, mam takie marzenia... Oczywiście jeśli KE tak stwierdzi - to kilkadziesiąt tysięcy Polaków powinno dostać odszkodowanie.