Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Powtarzam. Nikogo nie naganiałem. Wyślę zrzut. Dodam, że pode mnie (pod moj nick) ktoś pisał również komentarze za które nie odpowiadam. Reagować mi się nie chciało, bo mysli byly podobne :D Osobiście czekam i nikogo do tego nie namawiam. Wiem, ze nawet jeżeli akcje stracą na wartości i się zdematerializuja, to ich ostateczny finał nie musi być wcale w toalecie. Ale mi się nie chce rozpisywać jak ci. To co obiecałem zrobię. Jak przyjdzie na to czas. Obiecuję!