Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem po konsultacji prawnej w której dowiedziałem się co będzie z akcjami jeżeli...(tutaj są brane pod uwagę różne scenariusze) Opinii prawnika za którą płaciłem nie będę udostępniać na tym forum ludziom, którzy zarzucają mi naganianie. Chcesz merytorycznie porozmawiać mogę udostępnić nr telefonu (oczywiście nie na forum) i możemy podyskutować i wymienić się informacjami i faktami. Przy okazji udowodnie parę rzeczy m.in pokaze ze mam całe gooowno akcji i cenę ich zakupu (0.3497srednia cena) Wtedy zrozumiesz ze nie miałem w niczym interesu i nadal nie mam....