~akcjonariusz

Ja to oceniam tak.
Włochom strach w oczy zagląda coraz bardziej i widzą że ich "adriany" niewiele są w stanie zdziałać. Zaczynają się gubić w swoich wykluczających się pomysłach. A tu z jednej strony strony zejście z giełdy a tu może jednak emisja akcji. Włochom brakuje akcji a czas im ucieka. Więc co robią? Wysyłają do boju kolejny raz "darka". Tylko z każdym razem jest on już coraz mniej przekonujący. Powtarza się, pisze o tym samym już po raz kolejny, a to już wszystko wiemy bo każdy świadomy akcjonariusz wie jakie akcje posiada i ile są one warte. "darku" niestety ale stoisz na straconej pozycji z tym twoim mąceniem. Po raz kolejny życzliwie podpowiem ci żebyś puścił już te "twoje akcje" w rynek bo to nie jest spółka dla ciebie. Nie ma sensu tak się męczyć. Zostaw to nam. Wyrzuć ten twój pakiet. Gwarantuje ci że rynek przyjmie te akcje z radością i już się o nie zatroszczy.
Ja ze swojej strony czekam na kolejne zbliżające się raporty, przychody, zyski a może nawet i jakąś dywidendę za jakiś czas. Zobaczymy. Pierwszy kwartał obfitował w ciekawe wydarzenia i może uda nam się je tym razem wyraźniej dostrzec w kolejnym sprawozdaniu. Czekam też na obiecane nam nowe akcje w promocyjnej cenie emisyjnej. Tak "darku", ja nie zamierzam wbrew twoim poradom rezygnować z mojego prawa do akcji.
Pozdrawiam akcjonariuszy bo może czekają nas jakieś ciekawsze tygodnie

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.