Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przy kursie 1 miałoby 3.1 mln kapitalizacji, a w samej kasie mają 2.2 mln. Czy tyle spadnie to już rynek zweryfikuje, wiem że ja nikomu za tyle nie sprzedam. Nie wiem czemu sądzisz, że to wydmuszka skoro mają 4 gry w przygotowaniu, a pierwsza gra ktora wydali sie zwroci i bedzie generowac przychod w przyszlosci. Na giełdzie jest dużo spółek którym gra się w ogóle nie zwróciła. Jak dla mnie oprócz procentu zwrotu najwazniejsza informacja z raportu to
" Od ostatniego raportu nasz zespół zdecydowanie się rozrósł. Obecnie na stałe współpracuje z nami
20 osób, które pracują nad grami Aztec Empire, Rally Mechanic Simulator oraz utrzymaniem i rozwo jem Motorcycle Mechanic Simulator 2021.
Dodatkowo zespół FrogVille Games, który obecnie liczy 9 osób pracuje nad Far North Survival. "
Innymi słowy - więcej osób więcej gier i szybsze wykonanie. Może i MMS21 wyszedl słabo, ale jak widzisz spolka nie stoi w miejscu i się rozwija. Czekam teraz na 2023, bo to bez wątpienia będzie rok premier dla spółki. Jak wyjdą premiery, tego nie wiadomo i jak widać w gamingu ciężko to oszacować, ale każda gra będzie generowała przychód dla spółki