Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie lubie Twoich wypowiedzi. Zamiast racjonalnie sie wypowiedzieć, poruszyć dogłębnie rozne aspekty i podzielic sie swoim zdaniem, bo chyba od tego jest forum? To ciagle tylko docinasz sarkastycznie. Ja nie mowie, ze rynek ma caly czas rosnąć i nie patrze na to przez rozowe okulary. Mnie i teresuje fundamenty, ktore spółka AP posiada. Chce na niej zarobic, bo wiem ze bedzie sie rozwijac. Nie wiem natomiast jaki i jak duzy wpływ bedzie miala na to otoczka, czy przy zyskach firmy mozliwe sa rowniez adekwatne zyski na giełdzie, czy to w tej chwili nic nie znaczy. Ja tu dyskutuje, zeby podzielic sie zdaniami i posluchac innych osob. Tez jestes tu z jakiegos powodu, wiec moze zamiast dogryzac i cieszyc sie z niepowodzeń podziel sie swoja wiedza. Jesli w ogole ja masz, bo dotychczasowe zachowanie jest zalosne.