~ITpower

Jest jeszcze jeden niuans - otóż na stooq-u podają bardzo fajnie dość szczegółowe i czesto sprawdzające sie zmiany stanu posiadania poszczególnych wiekszych akcjonariuszy. Nie wiem czy ktoś z was zwócił uwagę na zwiekszenie udziału przez NN 27 kwietnia o ok. 152 tys. akcji. Było to po NWZA na którym NN nie poparł członków do rady nadzorczej z ramienia TSS. Pojawiła sie u mnie pewna myśl że NN wcale nie musiał się zapisać na wezwanie.
Te 66 % to po prostu Cron + Value + duża część zaparkowanych ( wiem że sporo tego było) + trochę przypadkowych zapisów.
I teraz TSS decyduje sie na taki bandycki manewr żeby być może zagrać na nosie dla NN ale również całej rzeszy małych akcjonariuszy.
I teraz będzie wkraczał Pan Eggink ( za jego kandydaturą do rady nadzorczej głosowało NN ).
Sprawiedliwość powinna zwyciężyć
Panie Raimondo Eggink - liczę na Pana !!!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.