~Car

Panowie jak już tak komentujemy to dedaldus ma rację generalnie spadki od paru miesięcy i większoś inwestorów na stracie. Nasdaq już w technicznej bessie. Ja po wyjściu z pmpg zatankowałem pod korek cpi orco średnia 2,30 zł. I co mam powiedzieć c/z 2,5 c/ wk 0.6 i kiszenie wora. Same dobre informacje ze spółki dwa przejęcia potężnych deweloperów immofinanz i s immo wejscie funduszy apollo do spółki matki cpi pg zyski gigantyczne i nic .Może ruszy w końcu bo podali ze nastąpi skup akcji i z tego to czytałem na forach czeskich ma być na gigantyczna skalę nawet 90% .ostatnio się nawet obroty zwiększyły bardzo bo wcześniej były jak na pmpg a parę dni przed info o skupie po 20-30 akcj dziennie. Spółka matka cpi pg notowana we Frankfurcie wzrosła w piątek 25% pod to info widać ktoś miał przecieki wcześniej bo info po sesji podali.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.