Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja też Nie żałuję że sprzedałem że stratą .Brałem po 57 ,a sprzedałem za 38 ,wtedy pełno troli ,który opchać po 55-60 wszystko robiło aby nikt nie kupował i żeby kurs spadał i żeby zniechęcić do waloru . Między innymi Dufihho .Dobrze wam tak jak byliście tacy zachłanni i tylko czychaliście żeby kurs leciał i żeby kupić jak najniżej .Teraz będziecie mieli okazję kupić za kilka groszy ,bo ja już nie kupię i każdy mądry już w to nie wejdzie.