Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do czego mam się konkretnie odnosić? Czy jestem leszczem? Jeśli masz na myśli drobnego inwestora, który raz jest na wozie a raz pod wozem, to tak, jestem, pisałem to już wielokrotnie. Czy się mylę? Oczywiście, że tak. Nie myli się ten, kto nic nie robi. Czy sugerowanie się przy inwestowaniu wpisami randomów w internecie jest mądre? Oczywiście, że nie. Czy dołek już był? Ty czekaj na 25 groszy, ja widzę że wszystkie akcje do 40 groszy poznikały w krótkich odstępach i wskaźniki jasno pokazują akumulację w ostatnim czasie. Czas pokaże. Sądzę że zgodnie z twoimi wpisami, mocno skróciłeś pozycję, potem zaczęło rosnąć i nie pozostaje ci nic poza wyciem.