Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nadzwyczajnie sie tu produkuje jak na bogatego inwestora ? :D Wiesz co wlasnie bogaci ludzie to maja czas i po tym forum widac ze ja go mam bo sie tu czesto udzielam. A nie 2 razy dziennie na przerwie w robo :D Od 2008 roku jestes ? Super ja od 2012 tylko tak patrzac tylko na te skladniki portfela ktore napisales to mysle ze malo sie nauczyles przez te wszystkie lata. Najchetniej to w ogole bym wlasne media zbudowal jak Elon Musk zeby miec duzo followersow globalnie to sam bym wywiowzl GOLDA na 50 tysiecy dolarow uncja bo komunikacja z ulica w tych tematach jest kluczowa ja jestem w stanie osmieszyc intelektualnie caly system finansowy zachodni tylko co z tego skoro to ma male zasiegi ...dajcie mi zasiegi prime time glapiskiego powella czlowieka od ebc i cala ta socjal wierchuszke rozdygotana to po miesiacu dwoch miesiacach debat zloto bedzie po 50 tysiecy dolarow uncja.....to ze jest handlowane po 1900 wciaz....wynika z niewiedzy tlumu ;) dziekuje za uwage....a portfel masz taki ze odrazu widac ze nie masz pojecia o inwestowaniu pewnie jakas durna ksiazke przeczytales jakiegos infuencera i myslisz ze jestes cwany xD Sie okaze niebawem :D