Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-04-28 o godz. 10:11 zbieracz_grzybow napisał(a):
> Dziś dobra sesja się zapowiada.
> > Czyżby ktoś już coś wiedział? ;-)
> > Obserwujcie!
moim skromnym zdaniem od pewnego czasu dobiera ktoś akcje regularnie, jak tylko kurs trochę spada. Czy ktoś ma więcej wiedzy, czy po prostu obstawia dobry sentyment dla całego segmentu dla mnie nie istotne. Ważne, że zwiększony ruch świadczy o zainteresowaniu tym walorem, a co za tym idzie, kto bardziej świadomy dokona choć spekulacyjnego zakupu obiecującej spółki. Czas rozstrzygnie wszystkie opinie. Ja jestem na LONG i regularnie zacząłem raz w tygodniu kupować pakiet akcji, aby rozłożyć sobie cenę zakupu.
Powodzenia wszystkim inwestorom