sandman76

Dnia 2022-04-27 o godz. 10:21 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-04-26 o godz. 17:26 sandman76 napisał(a):
> > Dnia 2022-04-26 o godz. 16:51 ~J-23 napisał(a):
> > > Dnia 2022-04-25 o godz. 14:38 ~J-23 napisał(a):
> > > > I wasz nieoceniony "analityk" ( sandman76 ) się odnalazł na innej "perełce" ,...
> > > > "walor" (SUNDRAGON) z 60 gr zwalił się już na 36 gr z perspektywami na dalsze spadki , ale nasz "analityk" nadal nadstawia koszyki do zakupów.
> > > >
> > > > Autor: sandman76 [78.11.110.*] 2022-04-25 13:14
> > > > Re: Popychać ruszył znów ubiera uważać
> > > > Dnia 2022-04-25 o godz. 13:00 ~UwagaDrukarnia napisał(a):
> > > > > Jw
> > > >
> > > > eee tam. Jeżeli mi wpada do koszyków to upycham?
> > > >
> > >
> > > I jak tam sandman nadal do koszyczków upychasz ???
> > > HAHAHhhaaaaaaaaa
> > >
> >
> > hahahaha...Ynwestorze
> > a skąd wiesz że jeszcze jestem na Sundragonie? Zobacz sesję i MYŚL
> >
> > owszem, będę łapał.
> >
> > hahahahahahahah
>
> HAHAhhaaa ,... "analityku" za 32 gr (na SUNGRAGON)
>
> kiedyś zarzucałeś mnie ( i nie tylko mnie ) , że ja jestem MISTRZEM tzw. analizy 'wstecznej' na holdingu snw ,...

leszczu
to że jestes umoczony to już nie mój problem.

a co do Sundragon - skoro jesteś moim fanem, szukasz po całej giełdzie i oceniasz po wpisach, to zobacz gdzie wchodziłem i gdzie WYCHODZIŁEM z Sundragon :) A co zrobię dalej - czy kupuję czy sprzedaję - to już moja sprawa. Ty możesz łykać tylko to, co na napiszę. Nic więcej ( i jak widac ŁYKASZ ).

po drugie leszczu
zobacz sobie co to znaczy FAIR VALUE ( w przypadku SANWIL 0,011 ).

jest dokładnie tak, jak pisałem. Nikogo już nie będzie na SANWIL, ale ty będziesz zawsze, ze wszystkimi swoimi wcieleniami, bez względu na to czy masz papier czy nie.

wywołujesz mnie w jakiś starych wątkach, więc ci napisałem W OPARCIU O TĄ SAMĄ STRONĘ, jaka jest dziś wg nich fair value SANWIL. I jeżeli leszczyku się z tym nie zgadzasz, to napisz do nich wcześniej tłumacząc przez google translatora że jesteś już tu TYLE LAT, ze wiesz znacznie więcej niż jakaś tam niepolskojęzyczna strona w internecie. Ja tego nie oceniam - masz link - myśl sam ( o ile wiesz co to znaczy ).

A teraz możesz być z siebie dumny, że poświęciłem ci tyle czasu.
Bez odbioru.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.