~zły_wujek

Witam, chciałbym się podzielić swoją historią życia jak i piszę w celu przestrogi dla wielu z Was jak to życie może się skomplikować. Mianowicie swego czasu byłem bardzo, bardzo majętnym człowiekiem. Posiadałem 300 m wille z basenem, wakacje najdroższe co 4 miesiące, dwa super samochody niestety... Życie postawiło mnie do pionu, otóż posłuchałem rad znawców co pisali , że za 5,20 jest okazja. Postawiłem wszystko na te 5,2 niestety nie słuchałem tego co pisał, że za 3 będą chyba ler miał nick. Dzisiaj kredyty, inflacja zrobiła swoje i nie mam domu, samochodów, a moja piękna blond wlosa 25 letnia żona zdradziła mnie z moim byłym ogrodnikiem z Senegalu. Do tego ograbila mnie z reszty majątku i żyją jak te dwa pączki z tym Samuelem z Senegalu. Ja już kończę bo za niedługo skończy mi się karta na internet najgorsze, że nie mam co jeść i mieszkać.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.