~Ok

Od jakiegoś czasu zbierałem się do opisania tej refleksji, akurat mam chwilę nadszedł ten moment. Madmind nie jest moją jedyną spółką w portfelu inwestycyjnym, posiadam jeszcze osiem innych walorów i co ciekawe na większości z nich nie napisałem nawet jednego posta, choć w moim interesie wydawać by się mogło, że to błąd i warto byłoby od czasu do czasu coś tam skrobnąć. Natomiast oglądam te fora bankierowe i co ciekawe, obserwuję bardzo dużą aktywność osób, które piszą tylko źle o danym walorze i co ciekawsze ich częstotliwość jest o wiele większa niż akcjonariuszy, czasami nawet post obrzydzający pojawia się kilka minut po zamieszczeniu jakieś informacji. To tyczy się większości spółek, które posiadam. Powiedzcie mi tak po ludzku, co robi dana osoba na forum spółki, która wg niej jest kiepska, bez przyszłości, bankrutująca itp, itd, co więcej tak pilnie śledzi jej losy, że potrafi wciągu dosłownie sekund zareagować na jakieś pozytywniejsze info. Może warto zrobić jakieś podsumowanie IP bo nawet nie nicków (masa trolli zmienia je jak rękawiczki - przykład Arbiter) zgrupować to w jeden temat tak by każdy miał świadomość z jakimi ludźmi (człowiekiem) ma do czynienia. Życzę Wszystkim udanego weekendu :-) PS jak nastroje przed poniedziałkiem? Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.