~Fan

EAH, nie przeginaj. Co do wcześniejszych Twoich obserwacji się po części zgadzałem, a tutaj widzę, że każde słowo z tego wywiadu poczytujesz za złą monetę. Trochę obiektywizmu.

O zarzutach wobec wieku tego człowieka i zbliżającej się emeryturze już nie wspomnę. Rozumiem, że po tym krótkim wywiadzie poznałeś lepiej jego cechy, mocne i złe strony niż jego pracodawca. I na tej podstawie oceniasz jego decyzje biznesowe, o których - w zasadzie - i tak nic nie wiemy. No brawo.

Co do otwierania kolejnych pkt franczyzowych też jesteś jednostronny. A może lepiej właśnie weryfikować chętnych na samym początku niż później toczyć postępowania sądowe z niewyplacalnymi dłużnikami? Ponosić z tego koszty oraz szkody wizerunkowe? Może lepiej stawiać na perspektywiczne lokalizacje i franczyzobiorców, bo to ograniczy koszty i zwiększy przychody? Czasy są nieprzewidywalne, czy ostrożność w takim układzie jest czymś negatywnym?

Ja tego nie wiem, ale chyba warto analizować to obiektywnie, z różnych stron.

Jednak przekonuję się, że po prostu trollujesz i naganiasz na spadki.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.